2013-12-10 09:10:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kellemes nap vár önre

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon zavarja, ha nem tudja maradéktalanul elvégezni a munkáját. Sajnos, pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy ez mostanában szinte esélytelen. Nagyon sokat vállalt magára, ezért folyton kapkodásban van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha hosszabb ideje él párkapcsolatban, most úgy érezheti, hogy valami kiüresedett önben és a kedvesével való kapcsolatában. Semmit sem lehetetlen azonban visszahozni. Ehhez szüksége lehet egy kis távolságra. Hogy vágyni tudjanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kissé visszahúzódó lett az utóbbi időben. Még az is megfordult a fejében, hogy egy kis időre a társadalomból is kivonul: vidékre utazik, vagy kihagyja a szokásos társasági programokat. Valami érlelődik önben, ezért van igénye rá.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre ön is észreveszi, hogy „játszmákba” keveredik a partnerével unos-untalan. Ha semmi esélyt nem lát arra, hogy ezen továbblépjenek, akkor ma még az is az eszébe juthat, hogy véget vet az egésznek. De ez még mindig nem megoldás!!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap unalmasnak és fárasztónak ígérkezik. Különösen akkor, ha unalmas és fárasztó a helyszín is, ahol töltenie kell. Ha azonban van esélye a kimozdulásra, mindjárt jobban fogja érezni magát. Sétáljon egyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a szokásosnál nehezebben megy a munka, a gondolatai folyton máshol járnak. Még jó, hogy a főnöke házon kívül van, így nem feltűnő, hogy csak a lábát lógatja. Az unalomnak is köszönhető azonban egy jó gondolat. Valósítsa meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ahogy a mondás tartja, minden kezdet nehéz. Ne legyen hát türelmetlen, hanem adjon magának időt arra, hogy belejöjjön a dolgokba. Talán új munkahelye, vagy munkaköre van, vagy valamiben a helyzet követeli öntől a megújulást.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vigyázzon, hogy ma ne bal lábbal keljen fel az ágyból! Ha rögtön kiabálással, káromkodással indul a napja, akkor a folytatásban sem remélhet mást. Ha azonban eleve sikerül magát jól „behangolnia”, akkor ami utána következik, az csodás is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nehéz talán elhinnie, de a mai napon inkább magányra van szüksége, mint nagy társaságra. Vannak dolgok, amikkel csak egyedül tud szembenézni. Aztán, ha átgondolta alaposan, akkor, de csak akkor másokkal is megvitathatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ki sem lát a munkából: azaz a munkájába menekül. Ez is egyfajta függőség, talán nem is jobb az dohányzásnál. Habár társadalmilag és egészségileg kétségtelenül hasznosabb. De önnek tényleg erre van szüksége?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önre nem túl jellemző módon mostanában elhanyagolja a társas kapcsolatait. Pedig sokan vágynának éppen az ön társaságára. Hogy csak épp az az egy nem, akire viszont ön vágyna... Ez is csak átmeneti bánat. Múlassa el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kellemes nap vár önre. Partnerével most olyan problémákat is megbeszélhet, amit máskor fel sem tudott vetni a veszekedés veszélyének tudta nélkül. Most valahogy mindketten képesek lazábban kezelni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: